Karnevál, karnevál ...

Karnevál, karnevál ...

 


Február 18-án fergeteges farsangi bálra került sor iskolánkban. A Step by step IV.  osztály meghívottai voltak a vöröscsárdai óvodások és az újszentesi III-IV. osztályos kisdiákok. A gyermekeket Szász Margit óvonő, Dénes Ildikó tanítónő és szüleik kísérték el.


            A közös műsorszám, farsangi énekek, csujjogatások után sor került a jelmezbemutatóra. A vidám, ötletes jelmezek elnyerték a közönség tetszését, minden fellépést tapssal jutalmaztak..


            A gyermekek előadását sikeres buli követte. Együtt szórakoztak óvodások, iskolások, szülők, nagyszülők, pedagógusok. Az együtt eltöltött idő nemcsak szórakozásra adott alkalmat, hanem  barátkozásra is, hiszen a jövő tanévtől ismét egymásra találhatnak temesvári és újszentesi gyermekek az újonnan kialakult osztályközösségben.


            A szülők és gyermekek számára kellemes meglepetésként szolgált Fodor Enikő történelem szakos tanárnő, a jövendőbeli osztályfőnök bemutatkozása.


            Az est különlegessége a IV. osztályos kisdiákok táncfellépése volt. Az öt tánc koreográfiáját a gyermekek állították össze, felejthetetlen élményt biztosítva szüleiknek és tanítóiknak egyaránt.


            Köszönjük az iskola vezetőségének, a szülői közösségnek a támogatást.


                                                                        Tamási Emese és Milos Edit tanítónők


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator