DÖK Fórum - Megvan az új Választmány

DÖK Fórum - Megvan az új Választmány

Október 16-án, 14 órai kezdettel került sor az idei tanév DÖK Fórumára. A résztvevő 60 líceumi diák közül szavazati joggal a régi Választmányi tagok, az osztályfelelősök és a megválasztott osztályképviselők rendelkeztek. 
A Fórumot dr. Erdei Ildikó igazgatónő nyitotta meg arra bátorítva és buzdítva minden líceumi diákot, hogy tegyék az új tanév DÖK-ös oldalát izgalmassá és érdekessé, hogy a líceumi élet legyen egy maradandó jó élmény mindenki számára. 
A tavalyi év beszámolóját a leköszönő DÖK elnök Fodor Zsófia, XII. osztályos tanuló tartotta meg. Zsófi nem csak egy száraz beszámolót tartott, hanem elmondta a jelenlévőknek, hogy mitől DÖK a DÖK, miért fontos és értékes a közösen eltöltött, átdolgozott és megélt minőségi idő. Biztosította az új csapatot, hogy továbbra is mellettük áll és támogatja őket mindenben. 
Következett az új Választmány tagjainak a megválasztása. A javasoltak listájára 29 név került, akik automatikusan kiemelt DÖK tagként vannak jelen a Diákönkormányzat életében. Ez úton is gratulálunk nekik! 
A 29 javasolt diák közül minden szavazati joggal rendelkező diáknak 11-et kellett kiválasztania, hogy megalakuljon az idei Választmány. A szavazatokat a 12.osztályos diákok összesítették K.Pataki Adél DÖK- felelős tanárnő irányítása alatt. Mivel két diák azonos szavazat számot kapott, az idei év Választmánya 12 tagú lett:
Almássy Csongor (XI.o), Bányai Elíz (XI.o), Berkes Edina (X.o), Erdős Zoltán (IX.o), Franka Noémi (XI.o), Gyenes Brigitta (XI.o), Gyenes Emőke (X.o), Juhász Tünde (XI.o), Kulcsár Eszter (IX.o), Metz Norbert (IX.o), Szabó Anita(XI.o), Szabó Nóra (IX.o).
Gratulálunk Nekik és a kiemelt DÖK-tagoknak lendületes, hangulatos és vidám DÖK-ös tanévet kívánva!

 


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator