Színtízes tanulók díjazása

Színtízes tanulók díjazása

            Kedden, december 9-én, iskolánk néhány diákjának alkalma volt arra, hogy részt vegyen a temesvári Polgármesteri Hivatal által megrendezett ünnepségre, melyet azért szerveztek, hogy a 2013-2014-es tanévben kitűnő eredménnyel végzett diákoknak gratuláljanak, illetve egy jelképes díjat adjanak át. 

            Az ujjongó, szorgalmas és dicséretet érdemlő diákokat először Nicolae Robu, városunk polgármestere lelkesen köszöntötte, szívből gratulálva a kitűnő eredményekért, ezt követően pedig a diákok sorban, iskolánként vonultak a színpadra, átvenni díjukat az alpolgármestertől.

            Nagy lehetőség volt számunkra az, hogy dicséretet kaptunk a város polgármesterétől és alpolgármesterétől, illetve az, hogy érezhettük, mennyire fontosak vagyunk városunk számára, milyen nagy jelentőséget tulajdonítanak e kitűnő eredményeknek, és hogy munkánk, melyet értékelnek, meghozta gyümölcsét.

            Iskolánkból 11 diák vehetett részt ezen a gálán: Boros Titusz (VI.A), Baricz Márk (VI.B), Gergely Róbert (VII.A), Jakab Lóránd (VII. A), Militaru Júlia (VII.A), Pricop Annamária (VII.B), Jakab Orsolya-Erzsébet (VIII.B), Bokor Zalán-Béla (IX.MI), Bîtoancă Diana (IX.BK), Szabó Liza (IX.MI) és Câmpianu Csenge (XII TT).

            Végezetül nagy örömmel tértünk vissza az iskolába, tovább kamatoztatni azt a tudást, mely eddig gyümölcsöket hozott!

 

Bîtoancă Diana, IX BK


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator