Vidám Versek Versmondó Versenye

Vidám Versek Versmondó Versenye

A Vidám Versek Versmondó Verseny megyei szakaszát, 2015. február 25-én rendeztük meg a felső tagozatos diákok számára, iskolánkban, a Bartók Béla Elméleti Líceumba. Szép számban érkezett, pontosan 36, V-VIII osztályos tanuló, hogy megmérettesse magát és elnyerje a legjobb versmondónak járó díjat. A szakmai zsűri: Tar Mónika színművész, Balázs Melinda-Enikő tanítónő, valamint Bakó Ágnes magyartanár méltatták a versenyzők előadását.


Az V-VI osztályos korcsoportban Szabó Abigél, VI. osztályos tanuló bizonyult a legjobbnak, II. helyezést ért el az V. osztályos Szatmári Karola, III. helyezést ért el Csíki Dávid, V. osztályos tanuló, illetve dicséretben részesültek a következő diákok: König Dávid, Jánosi Anett és Polereczky Antónia V. osztályos tanulók, valamint Varga Nóra VI. osztályos diák.


A VII-VIII osztályos kategóriában Győrfi Krisztina, VII. osztályos tanuló bizonyult a legjobbnak, II. helyezést ért el Pricop Annamária, VII. osztályos tanuló, III. helyezést ért el a VII. osztályos Berecki Ruben és végül dicséretben részesült Kohán Elvira VII. osztályos tanuló, aki Végvárról érkezett, Mátyás Erzsébet magyar tanárnő kíséretében a versenyre, szavalni vágyó diáktársaival.


Felkészítő pedagógusok: Bakó Ágnes, Mátyás Erzsébet (Végvár) és Salat Beáta magyar szakos tanárok.


A megyei forduló szervezői: Salat Beáta, Kiss Katalin és Bakó Ágnes.


A két első helyezést elért tanuló Szatmárnémetiben fogja képviselni megyénket az országos döntőn, áprilisban. Sok sikert kívánunk!






















Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator