Iskola másként - B-faktor

Iskola másként - B-faktor

Idén is megszervezésre került a nagy népszerűségnek örvendő B-Faktor iskolánkban. Már korai óráktól dolgozott a DÖK minden tagja, hogy a rendezvény a lehető legjobban sikerüljön. A teremdíszítés, teremberendezés, mikrofonpróba, zsűritagok fogadása, díjak előkészítése, oklevelek nyomtatása, fotó és videó beszerelése, vizuális elemek előkészítése, műsorvezetők programpontjainak összeállítása, fények beállítása, főpróba, versenyzőkkel egyeztetés - mind az előkészületi munka részei voltak.
Idén nyolc tehetséges diákunk állt színpadra: Stan Krisztina (XII.o), Bitoanca Diana és Bodnár Végh Krisztina (IX.o), Rácz Hermina (IX.o) Fodor Zsuzsanna (VIII.o), Bögre Norbert (VIII.o), Győrfi Noémi (VII.o), Halász Szabó Kewin (VII.o) és Csiki Dávid (V.o).
A zsűrit Nüszl Erzsébet rajzszakos tanárnő, Szabó Zsolt, az Artsoma művészeti iskola vezetője és Kulcsár Eszter Mária IX.osztályos diák alkották. 
A színvonalas előadások után a zsűri tagjai elvonultak és összesítették az eredményeket. 
Az eredményhirdetés előtt sor került az 10800 másodperc alatt a Föld körül játék nyertes osztályának, a líceumi osztályok legjobb anyanyelvi versenyeken szereplő diákjainak valamint az Angol Nyelvi Kenguru legjobbjainak a díjazására. 
A 2015-ös B-Faktor nyertese Stan Krisztina! 
Szívből gratulálunk Kittynek és minden versenytársának! A Diákönkormányzat tagjainak köszönet a sok fáradozásért!



























Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator