Mákvirág díj 2015

Mákvirág díj 2015

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
MÁKVIRÁG-DÍJ 2015
 
A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége pályázatot hirdet Mákvirág-díj, azaz A megye legjobb IX., X., XI. és XII. osztályos tanulója cím elnyerésére.

A pályázaton azok a romániai magyar közoktatásban tanuló 9–12. osztályos tanulók vehetnek részt, akik a 2014–2015-es tanévben kiemelkedő tanulmányi eredményeket értek el, tantárgyversenyek, kulturális és sport rendezvények díjazottjai, példás magatartású tanulók.A tanulók a díjra megyénként pályázhatnak, és elérhetik a bronz, ezüst, arany és gyémánt fokozatokat, aszerint, hogy a pályázó egyszeri, kétszeri, háromszori vagy akár négyszeri kitüntetett.

A pályázatok bedási határideje: 2015. szeptember 15.

A pályázat elbírálásának döntő szempontjai:

    • minimum 9,20 tanulmányi áltag
    • 10-es magaviseleti jegy
    • hazai és nemzetközi tantárgyversenyeken elért eredmények
    • országos és megyei, sport, kulturális és tudományos diákköri rendezvényeken elért eredmények


A díjra online lehet pályázni:  http://makvirag.rmpsz.ro/

A pályázók a regisztráció során, hiteles adatokkal kötelesek kitölteni az adatlapot. Valótlan adatokközlésemagával vonja a pályázatbóltörténő kizárást. A pályázónak a regisztrációt követően a kitöltött adatlap nyomtatott változatát be kell küldeni a megyei- vagy területi RMPSZ-elnökhöz. Az RMPSZ megyei és területi elnökök elérhetőségei megtalálhatók a honlap Szövetségünkről menüpont alatt, a megyei szerveztek vezetői alpontban. A zárt borítékban beküldött adatlap a pályázatot hivatott hitelesíteni.

A pályázatok elbírálását a megyei RMPSZ elnökségek végzik, ellenőrizve az oktatási intézményekben a pályázatban feltüntetett adatok hitelességet. A pályázati határidő lejárta után nem áll módunkban elfogadni pályázatot! A regisztráció során megadott értesítési címen fogjuk tájékoztatni az RMPSZ Országos Elnökségének díjak odaítélésére vonatkozó döntéséről. Kérjük, hogy az adatlap rovatait ékezetek használatával, nagybetűs írásmóddal töltse ki! A pályázó a család- és keresztnevét a hivatalosan használt módon (ahogy a személyazonossági igazolványban található) vezesse be. Az oktatási intézmény nevét is a hivatalosan használt módon, magyar nyelven töltse ki. Ha pályázat benyújtását követően az igénylő értesítési címe, személyes telefonszáma megváltozik, kérjük, jelezze a rmpsz@rmpsz.ro címen.

Pályázatának benyújtását ne hagyja a pályázati határidő utolsó napjára!

Az Mákvirág-díj ünnepélyes kiosztását 2015. október 10.-én, szombaton a szovátai Teleki Oktatási Központbantartjuk.

További információkért forduljanak az RMPSZ Országos Információs Iroda munkatársához:

Hegyi Anikó

Tel.: 0266 371377, 0736 222171

rmpsz@rmpsz.ro

Sikeres pályázást kíván az Országos Elnökség nevében,

Lászlófy Pál István,

RMPSZ tiszteletbeli elnök


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator