Kreatív Temesvár - élménybeszámoló

Kreatív Temesvár - élménybeszámoló

Iskolánk egy csapata az elmúlt időszakban részt vett a Temesvári Nyugati Tudományegyetem által megszervezett Kreatív Temesvár (Timișoara Creativă) versenyen, amely keretén belül a temesvári Városháza projektötletei közül egyet részletesen kidolgoztott. 15 temesvári csapat mérte össze tudását. A versenynek több lépése volt; elsősorban egy 5 oldalas esszét kellett készíteni, melyben részletes kidolgoztuk az ötletet, ezt pedig egy reklámfilm készítése előzte meg, melyre bárki szavazhatott, ugyanis az elért pontszámban a temesvári közösség szavazatai is sokat számítottak - ezúton köszönjük meg a kapott szavazatokat. Ezt követően kampányolnunk kellett projektünk mellett, így alkalmunk volt szórólapokat osztogatni az egyetemen, illetve a Iulius Mallban. Az utolsó lépés a projekt bemutatása volt a gazdasági szakterületen tevékenykedő zsűri előtt. A szoros megmérettetés után végül a középmezőnyben végeztünk, nyolcadik helyen.
Tapasztalatként egyértelműen jó volt, hiszen megtanultunk különböző emberekkel együtt dolgozni, megtanultuk, hogyan kell felhívjuk más személyek figyelmét egy városunkat érintő projektre, illetve különleges helyzetekhez is alkalmazkodnunk kellett. Ezáltal újraértelmeztük a pontosság, a magabiztosság és az elszántság fogalmát is.
Csapatunknak kilenc tagja volt: Berta Cyntia, Bîtoancă Diana, Bodnár-Végh Krisztina, Halál Henrietta, Harkay Gabriella, Metz Norbert, Serb Tímea, Szabó Nóra és Szűcs Gabriel, irányító tanárunk pedig Jakabházi Maria tanárnő volt, aki lelkesedéssel és odaadással kísért végig bennünket a verseny folyamán. Köszönjük kitartását és segítségét. Reméljük, hogy jövőre is részt vehetünk majd e versenyben, mely által rengeteg új élménnyel gazdagodtunk.
A csapat nevében, Bîtoancă Dia (X. BK)


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator