A KIS CSERKÉSZEK bejárótábor

A KIS CSERKÉSZEK bejárótábor

            Július 4-8 között sor került a Kis cserkészek bejárótáborára. Mivel a gyermekek különböző osztályokból voltak, alkalmuk adódott ismerkedésre, barátkozásra. Megtanulták és gyakorlatba is ültették a cserkészet fontosabb szabályait, a cserkész himnuszt és az indulót.  Minden reggel cserkész módra köszöntötték egymást: bal kézzel kezet fogtak, majd a jobb kezükkel tisztelegtek, „Jó munkát!” kívánva  egymásnak.

 A hét folyamán a gyerekek többféle izgalmas tevékenységen vettek részt: ellátogattak a Botanikus parkba, ahol közösségépítő játékokat játszottak; elkészítették a cserkészek jelvényét; megnézték az Állatkert lakóit; kincskereső játékkal gyakorolták a jelek szerinti tájékozódást; bábokat készítettek; meséket dramatizáltak. A tevékenységek sorát közös fagyizással, díjkiosztással zártuk, majd délután bemutattuk a szülőknek is mindazt, amiről a héten tanultunk.

Gyorsan teltek a napok, a színes programok alatt röpült az idő. A kellemesen eltöltött idő újabb közösséget teremtett. Részesévé váltunk egy vidám játéknak, amelyre elhatározásunk szerint jövőre is benevezünk. Reméljük sikerrel.

                                    Kele Lídia és Milos Edit tanítónők

































Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator