Kriza János Balladamondó, Balladaéneklő és Mesemondó verseny

Kriza János Balladamondó, Balladaéneklő és Mesemondó verseny

    Október 19-én került sor a Kriza János Balladamondó, Balladaéneklő és Mesemondó verseny megyei szakaszára az I-IV. osztályos diákok számára. A versenyen a gyermekek egy-egy magyar népmesével örvendeztették meg a közönséget. Erdélyi Rita rádióműsor szerkesztő, Izmendi Emőke óvónő és Horváth Petra diák, akik a zsűri tagjai voltak, értékelték és hasznos tanácsokkal látták el az előadó kisdiákokat.
    Az I-II. osztályos kategóriában: Juhász Ábel (I.o.) nyerte el az I. díjat, Maskulik Réka (II.o.) II. díjat kapott és Barabás Evelin (II.o.) III. díjban részesült.
A Bartók Béla Alapítvány különdíját Kiss Réka (I.o), az Integratio Alapítvány különdíját Demea Klára (II.o.), az RMPSz különdíját Pataki Tímea (I.o.), az Eszterlánc Kulturális Egyesület különdíját pedig Dotterer-Kiszely Patrik (II.o.) tanulók érdemelték ki.
Dicséretet kaptak: Borbély Emese (I.o.), Nagy Imre (II.o.), Moldoveanu Dávid (II.o.), Varga Alex (II.o.) és Tönkő-Fenyvesi Réka (II.o.) tanulók.
    A III-IV. osztályos kategóriában: Ozsváth Dávid (IV.o.) I. díjat, Csata Dorottya (IV.o.) II. díjat, Riskó Hanna (III.o.) pedig a III. díjat nyerte el.
A Bartók Béla Alapítvány különdíját Szűcs Ferenc (III.o.), az Integratio Alapítvány különdíját Borbély Apor (III.o.), az RMPSz különdíját Nagy Emma-Dóra (IV.o.) az Eszterlánc Kulturális Egyesület különdíját pedig Nagy Edina-Mónika (IV.o.) tanulók érdemelték ki.
Dicséretben részesültek: Szentmiklósi Anna (III.o.), Juhász Antónia (IV.o.) és Kajnák Péter (IV.o.) tanulók.
    Felkészítő tanítók: Adorjányi Borbála, Apró Julianna, Boros Emília, Borsos Éva, Kele Lídia, Milos Edit, Palkó Margit, Stan Orsolya, Szabó Ferenc, Tamási Emese és Varga Ildikó.
    Temes megyét az I-II.osztályos kategóriából Juhász Ábel (I.o.), Maskulik Réka (II.o.) , a III-IV. osztályos kategóriából pedig Ozsváth Dávid (IV.o.) és Csata Dorottya (IV.o.) tanulók képviselik az országos szintű versenyen. Sok sikert kívánunk diákjainknak a következő megmérettetésen!



                                    Pál Krisztina és Milos Edit megyei szervezők































































Eseménynaptár

Eseménynaptár
Október
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator