500. nap

500. nap

          Október 17-én a Step by step negyedik osztályosok elérkeztek a várva-várt ötszázadik tanítási naphoz. Mint eddig minden kerek százas napot, ezt is "illendően" ünnepelték meg. Ötletbörzét tartottak, melybe a szülőket is bevonták. A sok érdekes, tartalmas program közül végül kettőt választottak  ki: ellátogattak két szülő munkahelyére.

       Kiváló élményt jelentett mindenki számára a Muzikia hangszerboltban található húros, fúvós és ütőhangszerekkel való ismerkedés. A legkedveltebb hangszernek az UKULELE bizonyult, de a boltban található hatalmas „billentyűs”, mely a természet számos hangját tudja utánozni keltette a legnagyobb érdeklődést a gyermeke körében. Csodálatosak voltak a fényjátékok, melyek nagyon jó hangulatot teremtettek.

      Kicsit szomorúan távoztak a Bástya épületéből, mert az ide költöztetett történelmi részleg zárva van a közönség előtt. Átsétáltak a Szépművészeti Múzeumba, ahol kellemes meglepetésben volt részük. Megcsodáltak a báltermet, ahol Márk és Kati zongorakíséretre angolkeringőt táncolt, a S. Ţuţulescu képtárlatot, magát az impozáns épületet.

      Felejthetetlen élménnyel gazdagodva tértek vissza az iskolába. Itt bemutatták gyűjteményeiket, zsúrt tartottak s egy közös plakáton megörökítették  ezt a csodálatos napot.

 
 

 

Bakos Ágnes-Mónika és Adorjányi Borbála

 



























Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator