A Tűzkerék néptánccsoport bejárótábora

A Tűzkerék néptánccsoport bejárótábora

Ha nyár, akkor pihenés... gondolja a lelkiismeretes tanuló, aki egész iskolaévben rádolgozott, szorgalmasan és következetesen gyűjtötte a tudást tarsolyába. Ha nyár, akkor szórakozva tanulás és táncolás... mondja a lelkes néptáncos, aki június 26-30 között a bejárótáborban azt érezte, hogy a zene ritmusa feltölti energiával és máris jókedvre deríti.

A Tűzkerék néptánccsoport táncos lábú gyermekei a táborban minden délelőtt a moldvai néptánc gazdag anyagából ismerhettek meg egy részt, amit az év folyamán bővíteni és gyakorolni fognak. Az ebéd utáni pihenő ideje alatt magyar népmeséket tekinthettek meg, majd következtek a délutáni foglalkozások, amelyek minden nap egy-egy meglepetést is rejtegettek. Volt címerkészítés, focizás, szabadtéri játék, csapatjáték, fagyizás, furulyázás, énektanulás, lego-építés, kirándulás a Falumúzeumba, születésnap megünneplése, buborékos játék és vízi-csata.

A kellemes és hasznos időtöltés ötvöződése eredményesnek bizonyult, mindenki mosolyogva várta a következő tábori napot és a következő meglepetést.

Kedves táncosok, kívánjuk, hogy legyen továbbra is mesés vakációtok! Vegyétek fel a hétmérföldes csizmát és másszátok meg az égig érő mesefát, igyatok az aranykútból, valamint egyetek a szóló szőlőből és a mosolygó almából. Szaggassátok szét az aranytopánkákat elbűvölő táncokat táncolva!

Pál Krisztina és Tamási Emese tanító nénik










Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator