A Bartók Diákszínpad nyárvégi bejárótábora

A Bartók Diákszínpad nyárvégi bejárótábora

Az iskolakezdést megelőző héten a Kós Károly közösségi házban egy ötnapos (szept. 5-9) bejárótáborban vettünk részt, Molnos András Csaba irányítása alatt, amelynek eredményeként létrejött a Diákszínpad legújabb előadása, Kupidó nyilai címen.

A csapat tagjai Andrásy Nóra, Erdei Gergő, Fodor Zsuzsi, Halász Kewin, Metz Norbert, Nüszl Richárd és Pãduraru Silvia voltak, a hangosító Albert Endre, fény Máté Dávid.

Az első napon még mi sem tudtuk, miről lesz szó az előadásunkban, improvizációkkal és találgatásokkal töltöttük el azt. Emellett pedig nem kevés csapatmunkában volt részünk, ami minden napról elmondható. A második nap után kezdett kialakulni bennünk egy vázlat, és a rendezőnk :) is többet volt hajlandó elárulni. A többi napot a jelenetek gyakorlásával, az előadás összhangúsításával és finomításával töltöttük. A próbák minden nap reggel 10-től d.u. 6 óráig tartottak; minden nap meleg ebédet kaptunk (köszönet érte a Bartók Alapítványnak). A szombati bemutatót délután 5 órától a Kós Károly házban tartottuk meg családtagoknak, közeli ismerőseinknek valamint jelenlegi és valamikori színis társainknak.

Bartók Diákszínpad











Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator