Invitație pentru părinții viitorilor școlari

Invitație pentru părinții viitorilor școlari

Stimați Părinți!

Liceul Teoretic ,,Bartók Béla” pe lângă calitatea procesului de educare a elevilor, pune mare accent pe colaborarea și informarea corectă a părinților.

Știm că fiecare părinte este preocupat de viitorul copilului său, dorește să fie sigur de eficiența alegerii pe care o face. Dacă în familia Dvs. se vorbește limba maghiară, vă propunem să alegeți o școală în care, la finalitatea școlarizării, elevii ajung la un nivel de bilingvism ridicat, având astfel mai multe șanse de reușită în viață și păstrând totodată o cultură specifică regiunii în care trăim.

Oferta educațională a instituției noastre poate fi cunoscută astfel:

·        În data de 26 noiembrie 2015, ora 18, vă invităm la prima Întâlnire cu părinții interesați de clasele pregătitoare viitoare organizată în clădirea școlii.

·        În luna februarie 2015, organizăm Ziua Porților Deschise în clădirea Grădiniței PP10 (I.Maniu 42), cu ocazia căreia clarificăm și aspectele legate de înscriere. 

·        Ludoteca organizată în fiecare lună este o ocazie de a cunoaște școala și de a purta discuții cu învățătorii și cu alți părinți, în timpul în care copilul dumneavoastră se joacă sau participă la diferitele ateliere creative.

Vă așteptăm!

 

                                                                                                                  Colectivul Liceului Teoretic „Bartók Béla” 

 

 


Calendar evenimente

Calendar evenimente
Februarie
L M M J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29

Căutare

Pentru o căutare cât mai precisă folosiţi diacritice!

Lucrări ale elevilor

Navigare pagină web

navigator