A Bartók Diákszínpad I. Anyanyelvi csapatépítő szaktábora

A Bartók Diákszínpad I. Anyanyelvi csapatépítő szaktábora

2012. november 30. és december 2. között kerül sor a Bartók Diákszínpad   I. Anyanyelvi csapatépítő szaktáborára, hagyományteremtő szándékkal.

A Bartók Diákszínpad, Molnos András Csaba, a Temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház  színművészének kezdeményezésére alakult, azzal a céllal hogy a Bartók Béla Elméleti Líceum tehetséges diákjainak alkalmat nyújtson a színjátszás világába való bepillantásra, a fejlődésre valamint az e téren történő kibontakozásra.  A Diákszínpad megalakulását megelőző kétéves munka eredményeként 2012 június 19-én a Bartók Diákszínpad nagy sikerrel mutatta be Zenés játékát Dés László-Geszti Péter-Békés Pál  A Dzsungel könyve című műve nyomán a Líceum színpadán ( “Csaknem a semmiből, hétköznapi jelmezekkel, díszlet nélkül, néhány eszközzel és sok tehetséges fiatallal történik meg a csoda, a színházi élmény egy olyan színvonalas előadásban ragadja magával a nézőt, amelyik bárhol megállná a helyét.

A diák-előadók összeforrt csapatként munkálkodnak együtt a színpadon, számos meglepetést biztosítva, ami a mögöttük álló munkának, és a Diákszínpad irányítójának, Molnos András Csaba színművésznek köszönhető, aki hűen a dzsungel törvényéhez, sikeresen átadta a sokévi szakmai tapasztalatát, nyitottságát, a kreativitást, a munka megbecsülését, a színjátszás örömét és olyan technikákat, amit a fiatalok a színpadon és az életben is hasznosíthatnak…” Heti Új szó 2012 június 24. ).

Az eseménysorozat keretében pénteken, 2o12 november 3o-án du. 6 órai kezdettel minden érdeklődőt szeretettel várunk fent emített előadásunkra, a Bartók Líceum dísztermébe ( Az előadásra a belépés díjtalan.  A HELYEK SZÁMA KORLÁTOZOTT! Helyfoglalásért forduljon hozzánk   (  kizárólag   )        e-mailben  a bartokdiakszinpad@gmail.com címen nov. 28. du. 6 óráig! Hely nélkül maradt nézőink elsőkként kerülnek fel következő előadásunk néző-listájára). Előadás után közönségtalálkozóra kerül sor.

A rendezvényt az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Külhoni Magyarok Osztálya (Magyarország) támogatja. 

 

 

















Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator