Bokrétások Kisiratoson

Bokrétások Kisiratoson






 








     Mint minden nyáron, az idén is, a nyári vakáció elején, megtartotta a Bokréta Néptánc- és Citeraegyüttes nyári felkészítő táborát. Harmadik alkalommal folyamatosan az Arad megyei Kisiratoson került megszervezésre a tábor, egy olyan szép és barátságos környezetben, ahová minden alkalommal örömmel tér vissza a tánccsoport és ahonnan mindig - szakmailag is és kikapcsolódás szempontjából is - feltöltődve tér haza. Az együttes táncosai mellett a magyarországi Tiszaszigetről is voltak táncosok. A nagyobbak Adorjányi-Szabó Nóra és Tímár Attila vezetésével felcsíki táncokat tanultak míg a kisebbek Márton Réka és Horváth Dániel irányításával az Így tedd rá! módszerrel mélyítették el a tánclépéseket, megalapozva a további tanulást. Az idén a citerásoknak is lehetőségük volt tudásukat fejleszteni Gubinecz Ákos citeraoktató vezetésével.
     Kézműves tevékenységek is helyet kaptak a tábor keretán belül, melyet Török Edit óvónő vezetett. A tábozozók csapatát felügyelte és a lebonyolításban segítségünkre voltak sokan a szülők, nagyszülők közül: Varga Mónika, Menyhárt Elvira, Risko Erzsébet, Pataki Emőke, Borbély Anita és Erzsike néni.
     A tábort a nagy érdeklődéssel várt gálaműsor zárta, ahová szépszámmal érkeztek szülők és helybeliek is. Köszönet a kisiratosi faluvezetésnek, Krondi Erika polgármesternek és Andó László alpolgármesternek.
     A tábor létrejöttét támogatta a Bethlen Gábor Alap, a Communitas Alapítvány, Temesvár városi tanácsa valamint a lelkes szülők közössége.




Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator