Középiskolások Hosszú Hétvégéje Kolozsváron

Középiskolások Hosszú Hétvégéje Kolozsváron

A Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet idén is megszervezte, immár 6. alkalommal, a Középiskolások Hosszú Hétvégéjét az előző évek pozitív visszajelzéseire alapozva.


Erdély más 250 diákjával együtt a Bartók Béla Elméleti Líceum idén is csatlakozott a programhoz, így szeptember 21-e és 23-a között iskolánk négy végzős diákja utazott Kolozsvárra, belekóstolni a Babeș-Bolyai Tudományegyetem hangulatába.


A három nap alatt a diákoknak lehetőségük volt több tematikus előadáson részt venni, amelyek az egyetem karainak a bemutatására szolgáltak, plenáris előadásokon részt venni, kiselőadásokat hallgatni és érdeklődési körüknek megfelelő interaktív programokba bekapcsolódni. Betekintést nyerhettek az egyetemi élet mindennapjaiba, megtapasztalhatták a bentlakási élet kihívásait és megismerhették jövőbeli egyetemi társaikat. Ugyan akkor a rendezvény nagyszerű alkalom volt arra is, hogy a diákok megismerjék Kolozsvár hangulatát.


Résztvevő diákok: Halál Henrietta, Győrfi Andrea, Horváth Brigitta és Benedek Márk, kísérő tanár, Băruța Kriszta iskolapszichológus. Köszönjük a lehetőséget!


A csapat nevében: Halál Henrietta, XII. KG.


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator