Kérdés: Hogyan lehet megismerni az iskola ajánlatát, hogyan lehet bepillantani az iskola tevékenységébe?

Kérdés: Hogyan lehet megismerni az iskola ajánlatát, hogyan lehet bepillantani az iskola tevékenységébe?

Válasz: Kisgyermekes családok számára elsősorban a Játszó-és alkotóházat ajánljuk. A programot immár tíz éve szervezzük, rendszerint a hónap utolsó szombatján 10 és 12 óra között. Célja elsősorban a tartalmas szabadidőtöltés és a tehetséggondozás. Egy egy program során 10-12 alkotóműhely várja a gyerekeket. ahol különböző technikákat sajátíthatnak el és kedvükre alkothatnak. A kézműves jellegű műhelyek mellett mindig van egyéb műhely is: zenés, mozgásos, öko-sulis, stratégiai gondolkodásfejlesztő-, nyelvi- vagy technikai játék. A műhelyeket önkéntes pedagógusok, képzőművészek, vállalkozó szülők, diákok tartják. A műhelyek alapanyagát pályázatokból, támogatásokból biztosítjuk. A program során alkalom van az iskola megtekintésére, a tanítók, óvónők megismerésére, más szülőkkel való ismerkedésre. A következő játszóházra március 2-án kerül sor, témája a tavaszvárás.
A nagyobbak számára nyújtott lehetőségekről a pályaorientációval foglalkozó kérdésben térünk majd ki. Másik lehetőség az iskola honlapján megjelenő hírek és információk követése: www.bartok.ro, a rendszeresen megjelenő Évkönyvek böngészése.
Ugyanakkor évente több szülői találkozót és nyílt napot szervezünk, amikor meg lehet tekinteni az iskolát, beszélgetni, érdeklődni lehet a lehetőségekről.
A következő nyílt napra csütörtökön, február 28-án 16,30-tól kerül sor az óvoda épületében.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator