Vidám versek – vidám hangulat

Vidám versek – vidám hangulat

Az idei Vidám versek versmondó versenyének megyei fordulóján, melynek házigazdája a Bartók Béla Elméleti Líceum volt, tizenhét lelkes szavaló diák vett részt.
A verseny zsűrijének tagjai – Borbély Emília színművésznő, Pál Krisztina tanítónő, György Henrietta magyartanárnő – megköszönték a versenyzőknek, hogy időt szántak a verstanulásra és a felkészülésre, hogy fontosnak tartják a költészetet és az előadóművészetet, majd hasznos tanácsokkal, észrevételekkel biztatták a diákokat.
A megmérettetésen a következő eredmények születtek: I. díjban Tóth Gimi (BBEL, VI. osztály) és Makkai Gergő Botond (BBEL, VII. osztály), II. díjban Borbély Apor Levente (BBEL, V. osztály) részesült; dicséretet kapott Festő András (BBEL, VI. osztály), Elekes Ingrid Briana (BBEL, VI. osztály), Kele Noémi (Végvári Általános Iskola, VIII. osztály) és Benke Andrea (Végvári Általános Iskola, VIII. osztály).
Az országos szakaszon, amely Szatmárnémetiben lesz április 5–7. között, az első három díjazott vesz részt az V–VIII. osztályos korcsoportból.
Gratulálunk! További sikeres felkészülést kívánunk!
Balla Lóránt, magyartanár


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator