A Fastprogrammmers csapat a MATUDINFO-TERMÉSZETTUD Diákkonferencián

A Fastprogrammmers csapat a MATUDINFO-TERMÉSZETTUD Diákkonferencián

Beszámoló a MATUDINFO-TERMÉSZETTUD Diákkonferenciáról


Április 13.-án, szombaton volt megrendezve a 15. MATUDINFO-TERMÉSZETTUD Tudományos Diákkonferencia, melyen meghívottként vehettünk részt Mauzer Erika tanárnő kíséretében.
Pénteken vonattal utaztunk Nagyszalontára, ahol kedves fogadtatásban volt részünk. Szállásunk az Arany János Elméleti Líceum bentlakásában volt. Másnap korán keltünk, mert a finom reggeli után kezdődött maga a konferencia. Mi a MATUDINFO rész keretén belül az informatika szekción vettünk részt, ahol bemutattuk a KnightRun nevű játékunkat. Miután megcsodáltuk a projekteket és a zsűri döntött, megkezdődött a díjkiosztó, ahol meglepődtünk, ugyanis különdíjjal jutalmazták szorgos munkánk.
Miután a hivatalos program befejeződött Nagy Ildikó informatika tanárnő bemutatta a várost. Vele együtt meglátogattuk a Csonka tornyot, ebben az Arany János Múzeumot, Arany János szobrát, Arany János szülőházát és még sok egyebet. Emellett rengeteget mesélt nekünk. Utunkba eső szobrokról, ártézi kútról, Arany Jánosról, iskolákról és még sok másról. Kora este indultunk Temesvárra szomorúan, mert olyan hamar telt el rövid kirándulásunk.
Most is boldogan tekintünk vissza ottani emlékeinkre és köszönjük a szalontai kedves házigazdáknak, a verseny szervezőinek.
Csapatunk tagjai: Nagy Ábel Gergely, Kis Benjamin, Orbán Erik, Berta Evelyn-Boglárka (valamennyien a VII. B osztályosok).

Berta Evelyn-Boglárka
VII. osztályos diák, a Fastprogrammmers csapat tagja.










Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator