Adj, király, katonát! versenyen Nagyenyeden

Adj, király, katonát! versenyen Nagyenyeden

Mindannyian, Oláh Anna (VI.B), Lőrincz Ervin (V.B), Dotterer-Kiszely Patrik (V.B), Riskó Hanna (VI.B) 10 óra körül érkeztünk meg erre a csodás, izgalmas Adj király katonát! országos szintű verseny helyszínére, Nagyenyedre, a Bethlen Gábor Kollégiumba, ahol a regisztráció után megkezdődhetett a verseny. Nagyon izgultunk, de próbáltunk megnyugodni és a mesékre koncentrálni.
A verseny országos szakaszára 30 résztvevő csapat jutott el a korábbi eredmények alapján. Itt a verseny öt teremben zajlott, mindegyik helyszínen különböző feladatok, izgalmas versenyszámok, próbatételek vártak minket, volt: Tabu, Szájról szájra, Honfoglaló, Amőba és Kahoot. Minden terem ajtaján írta,hogy mire számítsunk, itt volt legalább egy teremőr, aki elmagyarázta a szabályokat és persze figyelt ránk. A teremőrök fiatalok és kedvesek voltak. A verseny nagyon izgalmas volt, mivel nem tudtunk semmit sem az ellenfelek, sem a mi pontszámunkról. Nagyon komoly vetélytársaink voltak, főleg azért, mert mi voltunk a legkisebbek, a versenyzők nagy része hetedikes, nyolcadikos volt, ezért is, nagyon büszkék voltunk az elért 11. helyezésünkre.
Nagyon tetszett a rendezvény, mivel a sok játékos feladatnak köszönhetően, el is felejtettük, hogy egy versenyen vagyunk, és csak az önfeledt szórakozás maradt. Sok új barátot és sok jó élményt szereztünk.
Köszönjük Riskó Erzsébetnek is, hogy vállalta a versenyre való utaztatást. A kiskakasok csapata


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator