Bölcs diákok - Idén is döntős a bartókos csapat!

Bölcs diákok - Idén is döntős a bartókos csapat!

A Communitas Alapítvány és partnerei tizedik alkalommal szervezték meg az Oktatási Minisztérium által akkreditált Bölcs diákok országos szintű vetélkedőt "Örökségünk: a Föld" címmel.
Az idei vetélkedő keretében aktuális környezetvédelmi problémák kerültek hangsúlyosan előtérbe az irodalmi, történelmi, földrajzi és számos kreatív feladat mellett. Nagyon sok iskola érezte fontosnak e témát, amelyre végül 112 csapat nevezett be.
Az interdiszciplináris vetélkedőre a Bartók Béla Elméleti Líceumból idén egy teljesen megújult csapat négy kilencedikes diákja – Andrásy Tamás, Antal Júlia, Cziprián-Kovács Kinga és Kuglis Albert – vállalkozott, és három online forduló során kitartóan dolgozott. Így az összesített eredmények közzététele előtt már sejtettük, hogy bekerülünk a verseny országos szakaszába. Az azonban még nagyobb öröm volt, hogy a csapat a második legmagasabb pontszámot tudhatja magáénak. Az országos szakasz televíziós vetélkedő formájában megtartott döntője elmarad, a csapatoknak most dolgozzák ki az újabb online forduló feladatsorát. Újabb kihívások, sok pontos, alapos, de érdekes és alternatív tanulási módszereket igénylő feladatok várnak a csapatra!
Az eddigi munkánk jutalma egy egyhetes élménytáborozás a Duna-deltába.
A csapat vezető tanára: Cziprián-Kovács Jolán


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator