26. Kérdés: Milyen órán kívüli tevékenységek folynak az iskolán belül?

26. Kérdés: Milyen órán kívüli tevékenységek folynak az iskolán belül?

Válasz: Számos készségfejlesztő, tehetséggondozó szakkör, csoport működik az iskolában többnyire heti rendszerességgel. A foglalkozásokat általában szaktanárok vezetik, de külső szakértőkkel is együttműködünk egyes programok megvalósításában.
Az elemi osztályosok citeráznak, furulyáznak, magyar nyelvfejlesztő foglalkozásra járnak, öko-suliznak, CoderDojóra, rajzolnak, barantáznak, néptáncra vagy/és társasági táncra járnak. A felső tagozatos diákok matematika szakkörre járhatnak, román kommunikációs csoportban fejleszthetik nyelvtudásukat, barantáznak, néptáncra vagy/és társasági táncra járnak, citeráznak, gitároznak, az Ötnyolcasok(k) diáklapot szerkesztik.
A középiskolások irodalom-, társadalomtudomány- és képzőművészeti tehetséggondozó csoportba járhatnak, vezetői és szervezői készségeiket a diákönkormányzat és a Rákóczi helyi csapatában fejleszthetik, a színjátszók csapatához csatlakozhatnak, kisriporterek lehetnek, suli-rádióznak, barantáznak, fociznak, néptáncra vagy/és társasági táncra járnak, citeráznak, a Juventus diáklapot szerkesztik, önismereti csoportba kapcsolódhatnak be, önkéntes programokba léphetnek be.
Bízunk benne, hogy diákjaink találnak kedvükre való tevékenységeket az iskolában, hiszen fontosnak tartjuk, hogy minél többen megtalálják azt, amiben jók, ami örömet szerez nekik, amiben elmélyülhetnek és amiért kitartóan érdemes dolgozni.


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator