Gyermeknapi szabadtéri játszóház

Gyermeknapi szabadtéri játszóház

A játék a gyerekek „munkája”. Május utolsó szombatján, mint minden évben, idén is sikerült megrendeznünk a Gyermeknapi szabadtéri játszóházat. A legpicibbtől a legnagyobbig, mindenkinek öröm, vidámság, jókedv és felszabadulás volt olvasható az arcán. Az egyik legsikeresebb játszóházak egyikébe sorolhatjuk a mait, hiszen nagyon vártuk, nagyon régóta és nagyon jó volt.
Miről szólt a mai nap? Célba-dobásról, számvár építésről, koncentrációról, csapatjátékról, kertészkedésről, labdajátékokról, bohóckodásról, bátorításról, jótanácsokról, ügyességi játékokról, sok ugrálásról, kézimunkáról, akadálypályáról, egyensúlytartásról és sok-sok nevetésről. Külön öröm volt, hogy kipróbálhattuk a Szórvány Alapítvány népi játékait is. Az örömet, a jókedvet vigyük tovább magunkkal, hiszen tudjuk, a nevetésnek gyógyító ereje van.
Köszönjük a műhelyvezetők (Balázs Melinda, Băruta Krisztina, Boros Emília, Debreczeni Cintia, Erdei Ildikó, Horváth Katalin, Kovács Katalin, Magyar Petra, Mureșan Noémi, Pál Krisztina, Palkó Margit, Simonfi Sándor, Stan Orsolya, Tamási Emese) és az önkéntes diákok (Benke Andrea, Floca Larissa, König Dávid, Papp Róbert, Szász Botond) munkáját!
Fotós és tudósító: Debreczeni Cintia

Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator