3oo. iskolanap a Lépésről lépésre első osztályban

3oo. iskolanap a Lépésről lépésre első osztályban

Május 28-án ünnepelte a 300. iskolanapot a Lépésről lépésre I. osztály. A nap egy különlegesebb reggeli találkozóval indult, majd az egyéni gyűjtemények bemutatása következett. A gyerekek ez alkalommal is nagyon ötletes és változatos alkotásokat mutattak be: láthattunk magvakból, ropiből, matricákból, legoból, saját rajzokból, ceruzákból, gyufásdobozokból, gombokból, fonalból, gyöngyökből, de akár konzervdobozokból, pillepalack-kupakokból, fagyipálcikákból készített gyűjteményeket, ugyanakkor nem maradtak el a bélyeg, szalvéta vagy kinderfigurák kollekciója sem. Nagyon szép kiállítás készült a bemutatott munkákból.

A nap következő mozzanatában egy játszótérre látogattunk el, ahol a gyermekeknek alkalmuk volt hintázásra, lipinkázásra, mászófalak, sporteszközök kipróbálására.

Visszatérve az osztályterembe, érdekes műhelyekre került sor, így a gyerekek felmérték, hogy 3oo betűből hány szót tudnak alkotni, megrajzolták a következő 1oo iskolai napra szóló terveiket, közösen pipacsmezőt varázsoltak. A nap során nem maradt el az ünnepi torta és az üdítő sem. Köszönjük a szülők támogató hozzáállását is!

Emlékezetes napot töltöttünk együtt, a számolás tovább folytatjuk, várjuk a 400. napot!

Osztálytanítók: Palkó Margit és Tamási Emese

Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator