Másodikosok kirándulása Buziásfürdőre

Másodikosok kirándulása Buziásfürdőre

Kedden, június 22-én, iskolánk másodikosai tanévzáró kiránduláson vettek részt. Nagy izgalommal gyülekezetek mindkét osztály diákjai az indulás előtt és terveket szőttek a közös napra. Az úticél Buziásfürdő volt. Leszállás előtt a kisdiákok megtudták e helység rövid történetét, néhány érdekességgel fűszerezve, majd elkezdődött ezek feltárása. A nagy melegrben Buziásfürdő parkja kiváló hűs árnyékot nyújtott, a gyógyvizes kút pedig frissített mindannyiunkat.

Nem messze a kúttól egy-egy kis kíváncsi mókus hegyezte fülét a diók kopogtatására. Mindenki meglepetésére egyre csak közeledtek a vendéglátók és el is fogadták az ajándékba vitt diót és mogyorót.

Tovább haladva, megcsodálhatták a fedett sétányt, a kolonnádot és az ott lévő kutakat, majd körbeölelhették a mára óriásira nőtt platánfát is, melyet 1821-ben ültettek.

Kihasználva a szép időt és a park adta friss levegőt, a gyerekek közös játékba kezdtek. Az idő gyorsan elszállt és a játéknak vége lett, de új barátságok születtek a két osztályközösség között, vagy talán régiek elevenedtek fel, de az elégedett gyermekmosoly mindenki arcán ott ült, a szemekben pedig az az üzenet fogalmazódott meg, hogy "Együtt lenni jó!"

A szervezők nevében Balázs Melinda tanítónő

Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator