Úszó sporttábor az olimpiai játékokra hangolódás jegyében

Úszó sporttábor az olimpiai játékokra hangolódás jegyében

Július 19-én, jóleső, hűs időben, 14 izgő-mozgó, jókedvű, tettrekész gyerek részvételével indult a nyári vakáció első úszó tábora.

 

A hét minden napján reggel 9-kor indultunk az iskolabusszal az Arena úszómedencéhez, ahol Borbély Anita úszóedző széles mosollyal várta a lelkes csapatot. Itt másfél órán át folyt az oktatás, a haladók tovább fejleszthették tudásukat, erejüket, állóképességüket, a középhaladók pedig csiszolták, ügyesíthették mozgásukat. Munka után, egy rövid játékra is volt idő, hol vizicsata, hol cicázás, szivacsbombázás, hol vízbe ugrással kapcsolódtak ki sportolóink.

 

Ebéd után, két napon az iskola udvarán rendeztünk Olimpiai versengést - futás, ugrás,dobásban, lufihordásban mérhették össze ügyességüket sportolóink, egy nap fagyizással telt a városban és Adj király katonát játékkal a parkban.

 

Csütörtökön, az ez évi nyári Olimpiai Játékok egyik újonnan bevezetett sportját volt alkalmuk kipróbálni a táborozóknak, azaz a falmászásba kóstolhattak bele.

 

Volt aranyérem készítés, egy pár érdekes sporteszközt is sikerült alkotnunk és beszéltünk az időközben elkezdődött Olimpiai játékokról, ezek eredetéről, szimbólumairól, a benne szereplő sportágakról.

 

A kis sportolók ügyesek, bátrak, kitartóak voltak, legyünk büszkék rájuk! További kellemes vakációzást kívánunk mindenkinek!

 

Borbély Anita, Szabó Csilla és Muresan Noémi, táborvezetők
 
A bejárótábor résztámogatója: a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt

Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator