A Bartók Diákszínpad és a Sleepin` Insomnia kakasdi fellépése

A Bartók Diákszínpad és a Sleepin` Insomnia kakasdi fellépése

A Bartók Diákszínpad valamint a Sleepin' insomnia diákegyüttes december 12-én a magyarországi Kakasdon lépett fel. Ezúton is köszönjük a meghívást és szivélyes vendéglátást az Erdélyi Magyarok Tolna megyei Közhasznú Egyesületének!

„Egy vagány, fiatalos hangulatot tudtunk teremteni a paksi faluház impozáns termeibe, aminek szerintem mind mi, mind a résztvevők és nézők örültek. Ami a zenélést illeti kisebb hibákkal, viszont élvezettel adtuk oda magunkat. Jól esett a színdarab valamint kiskoncert utáni dicséretek sokasága. Köszönjük a lehetőséget. ” (Andrásy Tamás)

„Nagyon örülök, hogy lehetőségünk volt egy olyan előadást, mint a DELETE, megmutatni még több embernek, főleg a határon kívül. A nehéz témákat magában foglaló történet, úgy láttam, senkit sem hagyott hidegen. A néhol kacajdús, néhol pedig feszültséggel teli, mély érzelmekkel megtöltött csodálatos terembe elvitt hangulatot és állapotot a legjobb tudásunkkal próbáltuk megteremteni, így, szerintem most tudtunk a legjobban azonosulni a karaktereinkkel. Jó volt pozitív visszajelzést kapni fiataloktól és idősebbektől egyaránt, mert azt jelenti, hogy az üzenetet sikerült átadnunk. A legmegérintőbb élmény a közönségben ülők meghatódottsága volt számomra, nagyon sokat jelentett. Az eddigi legnagyobb nézőtér kicsit ijesztő volt, de tudatalatt méginkább motivált maximálisan teljesíteni. Az "osztálytermi" előadás sikeresen megállta a helyét!” (Stan Lilla Alíz)

„A DELETE című előadásunknak ezennel nem egy átlagos osztályterem/díszterem volt a helyszíne, hanem a magyarországi Kakasd Faluháza.

Czári Tibor zongora kísérete mellett a Sleepin’ Insomnia rock együttesünk is fellépett a református motívumos, gyönyörű kazettás teremben.

Előadásunkkal a diákélet komolyabb részét mutattuk be, ami egy eléggé megható eredménnyel kiszíneződött. Öröm volt hallani a dicséreteket és látni az embereken a könnyeket az előadás után és ugyanakkor a nagy meglepődést, ahogy egy jó kisfiúból egy bőrdzsekis rocker folytatja az előadást.

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy ott lehettem és remélem hogy a közeljövőben még lesz ehhez hasonló élményem!(Kuglis Albert)

Győry Katalin: Delete

Szereplők: Andrásy Tamás, Forray Zsolt, Jánosi Anett, Kuglis Albert, Stan Lilla Alíz

A Diákszínpad vezetője Molnos András Csaba

A Sleepin’ insomnia, az Artsoma tehetséggondozó iskola zenekara. Tagjai: Andrásy Tamás, Kőnig Dávid, Kuglis Albert, Makkai Gergő

Szakirányítójuk Szabó Zsolt

Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator