Mesterségem címere - pályaorientációs program az iskolában

Mesterségem címere - pályaorientációs program az iskolában

A Mesterségem címere egyike azoknak a pályaorientációs programoknak, amelyeket az iskola egy többtagú tanári csapata a 62350-es azonosító számmal rendelkező POSDRU típusú projekt kapcsán kezdeményezett annak érdekében, hogy támogassa a diákok majdani pályaválasztását.   
Az eseményre csütörtökön, április 4-én délelőtt került sor az iskolában, a díszteremben 9 és 13 óra között: az első részben a V-VI. osztályosok, a másodikban a VII-VIII. osztályosok részvételével. A szakmákat a felkérésünkre pozitívan válaszoló szakemberek mutatták be a 4-6 tagú diákcsoportoknak, a rövid bemutatók után a diákok kérdéseire is válaszolva. Így 160 diák betekintést nyerhetett az informatikus, építőmérnök, orvos, közgazdász, autószerelő, esztergályos, lelkész, projektmenedzser, kozmetikus, fogorvos, eseményszervező, logisztikai ügyintéző, fodrász, rádiós, mérnök, képzőművész, patikus, szociális munkás mindennapi munkájába.
A program végén a diákok kvízkérdésekre felelve bizonyították, hogy nemcsak újszerű, hanem hasznos volt a találkozás a munka világával. A program sikerét a vállalkozó együttműködő szülők, volt diákok biztosították: Andrásy Noémi, Bajkó Attila, Boros Erika, Campianu Mónika, Dudás József, Eszteró Emese, Fazakas Csaba, Fóris Zoltán, Kabai Zoltán, Koroknai Enikő, Kovács Katalin, Kovács Zsombor, Kulcsár Edit, Kulcsár Zsuzsa, Lehőcz László, Mangel Edit, Nagygyörgy Tamás, Rummel Andrea, Povian Krisztina, Szórád Mihály, Szórád Zoltán és a szervező tanári csapat: Albert Etelka, Erdei Ildikó, László Balázs, Pataki Adél, Zsombori Orsolya.
















































































































Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator