Step by step első osztály

Step by step első osztály

 


Jól sikerült a Tudj többet, légy jobb! program  a Step by step I. osztályban április 2-6.között. Minden nap új tevékenység várta az elsősöket, amely egyszerre volt érdekes, izgalmas és szórakoztató is.


Kedden betekintést nyerhettek a Merlin Bábszínház műhelyébe: láthatták, hogyan készülnek a bábok, azok ruhái, a díszletek. Jó volt kézbe venni a bábukat, énekelni, táncolni velük, sőt egy rögtönzött kis előadást is sikerült előadni.


Szerdán Benedek Zoltán és Oana képzőművészek voltak vendégeink, akik a festészet titkait mutatták meg. Irányításukkal igazi remekművek készültek, a színek és formák csodálatos világa került az ecsetek által a lapokra.


Csütörtökön uszodába ment a csapat. Nem volt akadály, ha valaki még nem tudott úszni, hiszen az edzők szakszerű irányításával alkalom nyílt a próbálkozásra, és természetesen az önfeledt lubickolás sem maradt el.


Pénteken a 12-es Napköziotthon magyar csoportját látogattuk meg. Kis barátaink farsangi látogatását viszonoztuk. Nem volt akadály a korkülönbség a gyerekek között, hiszen játszani, énekelni mindannyian szeretnek. A gyerekek rajzokkal ajándékozták meg egymást, amelyek még most is díszítik a termek falait. Már mindannyian várják a gyermeknapi folytatást!


Tartalmas, kellemes, emlékezetes hetet zártunk, s már tervezzük a jövő évi tevékenységeket!


Tanítók: Tasi Ottilia és Salamon Katalin


 


 


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Október
H K SZ CS P SZ V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator